top of page

OM KNUT

Foredragsholderen, konferansieren og kommunikasjonsrådgiveren som har bakgrunn som journalist og programleder i TV2, NRK og Discovery. Som har studert journalistikk, kommunikasjon, sosiologi og idrett ved Universitetet i Stavanger. Og som kommunikasjonssjef i Norsk Friidrett jobbet tett med Karsten Warholm, Leif Olav Alnes, det norske friidrettslandslaget, 1000 klubber og 80.000 medlemmer.

 

Som de siste årene har jobbet med ledere og bedrifter som rådgiver i næringslivet. Knut holder et av landets mest etterspurte foredrag om kraften i samarbeid, der han blant annet setter mekanismene fra idretten direkte i kontekst med ditt team på en unik måte. I tillegg til å foredra leder han konferanser og debatter - og brenner sterkt for verktøyene som trigger samarbeidet og kommunikasjonen som tar teamet ditt og arbeidsplassen din til neste nivå.

 

Siden juni 2021 har Knut ledet den populære podkasten Våre vinnere. En podkast der han møter mennesker i jakt på hva som egentlig definerer en vinner - og hvilke mekanismer som ligger bak det å lykkes. Lise Klaveness, Birgit Skarstein, Erna Solberg, Ståle Solbakken, Lars Erik Lund, Olaf Tufte, Bent Stiansen, Marco Elsafadi, Grace Bullen og Maren Lundby er blant et tresifret antall spennende gjester. 

 

Knut er fra vest, bor på øst og er en del av

Team Tomorrow. 

2021-05-04 Knut Skeie Solberg 0058_1_web1920px.jpg
bottom of page